Posts Tagged ‘food’

Yes. We celebrated the 1st of Syawal last Sunday. It was a very happy occasion. I get to meet my extended families whom I had not seen for many months and some, years.

As I sat in circles of family and friends, listening to their chatter and laughter, deep down inside I prayed that you’re having a great time too.

Do you remember when we used to organise Eid celebration at the office? We’d do potluck and everybody will bring something from their home and we’d enjoy each other’s company and the amazing food. You’re always so generous in sharing your food with us. And I will always remember the IKEA curry puffs that you bought for everyone in the team 🙂

***

May you always be blessed with good health and lots of love.

Borrowed from: Indianexpress.com

Kundas Tok Jantan

Posted: September 23, 2012 in foodie
Tags: , , , ,

Bismillah..mula2 jom sedekah al-fatihah untuk Tok Jantan aku. Moga Allah tempatkan diri bersama orang2 soleh yang dikasihiNya. Amiiin.

Yeap, namanya kuih ni pelik sikit la bagi orang2 luar Kg. Pisang gamaknya.. Tapi kundas ni sangat popular zaman almarhum Tok Jantan aku hidup lagi sebab dialah yang hari2 buat dan jual kuih ni. Rasa dia lebih kurang chakoi tapi kalau x silap aku chakoi tak pakai susu pekat kot (kalau x silaplah)..

Aku dapat resipi ni dari Cu aku 2-3 tahun lepas tapi baru sekarang aku berani nak try. Aku pun ingat2 lupa dah resipi dia tapi alhamdulillah menjadi walaupun awal2 goreng tu dia x kembung. Minyak x cukup panas dan aku lupa nak uli dough tu semula..

Nak resipinya? Tinggalkan komen dengan email. Insha Allah aku reply ASAP.

Selamat berhujung minggu! 😀

P/s: aku x pakai sukatan proper, agak2 je texture dia, sebab tu aku segan nak bagi resipi kat sini. Kang korang marah plak kalau x jadi hehehe.